tokatorp.blogg.se

Välkommen hit! Detta är en blogg om mina hundar Easy och Whippy(Border Collie), samt Fixa(Shetland Sheepdog) -numera en ängel, agility, vallning, valpar och deras liv i stort.

En ny grupp stjärnor håller på att bakas <3

Publicerad 2018-10-19 02:51:00 i Fixas valpar, liga nr 2,

Ja, tro det eller ej! Men nu är hon dräktig igen, älskade mamma Fixa (SE53404/2013). Den här gången valde vi den stilige Mezzi (SE56462/2015) uppe hos Annika Mojanis i Linköpingstrakten. Det var inget snack om att dessa två snabbt fattade tycke för varandra och en parning enligt boken var ett faktum 😅💕
De två turturduvorna fann varandra direkt och man kan väl snällt säga att det sa "klick" vid första ögonkastet. Enligt beräkningarna borde vi ha en liten valpliga igen här hos oss i Tokatorp i slutet av november, närmare bestämt 28e november om allt går som planerat. Vi tror att det kommer bli en häftig kull men mycket motor, mentalt stabila, rastypiska, friska och tillgivna hundar som är nyfikna på vad livet har att ge. Först och främst kommer även dessa valpar att hamna i aktiva hem med mycket kärlek, och det ska känns minst lika bra som det gjorde med ägarna till första kullen - ni är fantastiska! 😍 Jag kan inte lova att valparna kommer som fulländade agilityproffs vid leverans, men de kommer att ha varit med om mycket i livet innan de flyttar, det lovar jag 😊 Barn, ljud, andra hundar, bilåkande, omvårdnad och lek och bus. 
Idag var jag inne på jobbet (Blå Stjärnans Djursjukhus Gbg) och kikade nyfiket in i maggen på Fixa-Frasse, och mycket riktigt såg vi ett gäng fröer där inne. Vad vi kunde räkna till idag hamnade vi på åt minstonde 4-5 stycken. Får hålla tummarna att det håller sig så tills de små liven kommer ut till världen också 💟 Hon verkar ju vara enna riktig "frögurka" den här Fixa-godingen. Och en sådan mor hon var! Passade henne som handen i handsken, med lite uppfostringshjälp och mosterbus av Easy. Dreamteam skulle jag vilja säga. Välkomna till världen, små hjärtegryn!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela