tokatorp.blogg.se

VÀlkommen hit! Detta Àr en blogg om mina hundar Easy och Whippy(Border Collie), samt Fixa(Shetland Sheepdog) -numera en Àngel, agility, vallning, valpar och deras liv i stort.

Lill-Pease drĂ€mmer till! 👏😃🎉

Publicerad 2019-10-30 23:59:00 i Agility med Easy,

I helgen som gick var Easy och jag och tÀvlade fyra lopp ute i Buahallen, Orust. Med en vrÄlförkyld matte, hostades och snorades, och en övertaggad Easy som vanligt, i första loppet resulterade i en sÄ kallad flygande gunga, med definitiv tillrÀttavisning och nedtagning pÄ marken igen. TvÄ hinder senare tar hon en tunnel istÀllet för den populÀra balansbommen. Disk. Yes! Bannade jycke. Vi körde klart loppet men tog oss sedan en lÄngpromenad dÀr vi (lÀs matte) hade en lÄng och utförlig plÀdering om vad som Àr rÀtt eller inte att göra i vissa situationer.... 
 
...in pĂ„ banan gick vi igen, denna gĂ„ngen med en Easy som gick in brevid matte istĂ€llet för dragandes framför. Det visade sig att diskussionen vi hade haft under en halvtimme ungefĂ€r, gav resultat. Hon hade öppnat sina sinnen och ville faktiskt samarbeta 🙏😃💕 Vi nollade andra agilityloppet och tog den enda pinnen, sedan vann vi ocksĂ„ bĂ„da hoppklasserna. SĂ„ vi delade bĂ„de pĂ„ en banan denna dag, plus att hon fick en hel kanelbulle efter agilityloppet, för detta hade jag lovat henne. Dutti!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela